Professionele administratie en de software die daarbij hoort

In de afgelopen 20+ jaar heb ik zowel in het bedrijfsleven als bij accountantskantoren gewerkt als financieel controller en bedrijfsadministrateur. Ook ben ik ervaren in administratieve organisatie en belastingrecht. Ik zag steeds weer hetzelfde terugkomen: ondernemers zijn niet bezig met cijfers, ze zijn bezig met hun klanten, hun product of dienst en hun personeel. Cijfers zijn voor hen een noodzakelijk kwaad.

In al die jaren heb ik de activiteiten van de ondernemer leren herkennen in de cijfers. Ik kan precies zien wat hij/zij heeft ondernomen door naar de cijfers te kijken. Machtig interessant is dat. Want je kunt het natuurlijk ook omdraaien: wanneer je andere doelen stelt, kun je je ondernemerschap verbeteren.

Ieder zijn/haar eigen passie

Eigenlijk ben ik ook heel erg nieuwsgierig naar de passie van de ondernemer. Ik kan eindeloos luisteren naar de waargebeurde verhalen en me verwonderen over de mooie dingen die mensen kunnen maken. Het geeft het me veel voldoening om hen te helpen daarmee nog succesvoller te worden. Dan ontstaat er zo’n mooie brede glimlach van voldoening.

Mijn grote passie is zorg te dragen voor een duidelijke administratie. Dat puzzelen, dokteren, verbeteren; het ultiem efficiënt maken van een administratie.

Rekenen is zilver, praten is goud

Dat is waar mijn passie ligt: jou als ondernemer betere cijfers laten halen, dus meer winst op je bankrekening, door met je te sparren over je ambities en je plannen. Het rekenwerk is voor mij slechts en middel en daar vermoei ik je niet mee. Ik praat liever met je.

Daarom mag je me als je klant bent dus ook altijd bellen, mailen, appen, zonder extra kosten! Ik ben er om je te helpen met je onderneming en je succesvoller te maken.
 

              

 

Je hoeft niet zelf met de bedragen te stoeien
laat ons de voordeligste combi voor je berekenen