Financiering in Venray

“Money makes the world go round”, als ondernemer draai je vrolijk met de wereld mee. Voordat je inkomsten kunt genereren zul je eerst investeringen moeten maken. Je kunt uit eigen zak alles voorschieten, maar voor grote ambities is waarschijnlijk meer geld nodig dan je zelf kunt ophoesten. Je kunt financiering in Venray ook op andere manieren tot stand brengen zonder je eigen kapitaal aan te spreken. Zo is het mogelijk een banklening af te sluiten, binnen het MKB is dat nog steeds het eerste station. Daarnaast kun je ook de mogelijkheden bekijken van angel investors, microkredieten of een crowdfunding campagne opzetten. Er zijn volop manieren om extern kapitaal aan te trekken. Maar er hangen ook altijd voorwaarden aan vast. Jouw lokale OAMKB adviseur Ben Jenniskens geeft je praktisch advies om valkuilen te vermijden. Naast expertise op financieel gebied kent Ben jouw onderneming van binnen en buiten.

Ben Jenniskens is geen onafhankelijk financieel adviseur, hij staat aan jouw zijde en geeft advies over financiering in Venray waar je als ondernemer op kunt vertrouwen. Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in.

Hoe werkt een bedrijf financieren?

Op dit moment zijn banken nog steeds de standaard bestemming om geld te lenen. Daarbij moet je met een goed voorstel op de proppen komen, met name innovatieve concepten kunnen lastig zijn om te “verkopen” aan de bank. Er zijn nog meer opties waarbij Ben Jenniskens graag meedenkt over de haalbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan deze mogelijkheden:

Financiering in Venray

Gratis geld bestaat niet, zodra je aan de slag gaat met financiering in Venray zullen daar ook voorwaarden mee gemoeid zijn. Laat je niet van de wijs brengen wanneer je een bedrag met veel nullen voor de komma op een contract ziet staan, bespreek de voordelen en nadelen eerst met jouw persoonlijke financieel adviseur om het volledige plaatje helder te krijgen. Ben Jenniskens gaat verder dan de financieringsvormen doorlichten, hij analyseert ook de financiële status van jouw onderneming. Zo kan er bepaald worden of een lening noodzakelijk is, wanneer het beste moment is om een lening af te sluiten, en welke consequenties een rentedragende lening heeft op de bedrijfsvoering. Jij bent de ondernemer met ambities die tot grote hoogte wil stijgen, Ben is de pragmatische man op de grond die zorgt dat je niet neer zal storten.

Wanneer jij het soort ondernemer bent dat overal potentie ziet, moet je zeker de mogelijkheden voor financiering in Venray bespreken met jouw lokale OAMKB adviseur.